Kontakt


OBS! 1/10 lukker min praksis, desværre. Jeg tager derfor ikke længere nye klienter ind. Hvis du allerede er klient hos mig, bedes du kontakte mig på telefon eller mail for en eventuel ny tid, da man, pga min snarlige lukning, ikke længere kan benytte online booking.

Adresse:
Torvet 5, 1.th,
3400 Hillerød


Jeg holder til i et skønt lokale centralt på Torvet i Hillerød i et praksisfællesskab med andre behandlere. Der er ca. 10 mins gang fra stationen. Der er parkering ved siden af politistationen i parkeringshuset P-huset Torvet (OBS. på betaling for parkering) eller i Slotsarkaderne. Du skal ind i porten og tage trappen op til 1. sal. Her går du til højre og tager plads i venteværelset, hvor jeg vil hente dig til vores aftalte tid.


Tlf: 26445064
Mail: louiseloua@protonmail.com

Afbud skal ske senest kl. 16 dagen før vores aftale på mail eller telefon, så tiden kan nå at gå til en anden, Ved for sent afbud faktureres fuld betaling. Betaling foregår via bankoverførsel eller mobile pay i klinikken.

Priser:
Individuel terapi voksne, 1100 kr (50 min)
Individuel terapi børn og unge, 1100 kr (50 min)
Forældresamtaler for par, 1200 kr. (60 min)
Pårørendesamtaler, 1100 kr. (50 min)
Individuel terapi (telefonisk), 1100 kr (50 min)
Supervision, individuelt, 1100 kr (60 min)
Supervision gruppe (max 10 deltagere), pris aftales


Henvisning fra egen læge:
Hvis du har en henvisning fra din læge, kan du desværre ikke bruge henvisningen hos mig. Du kan finde oversigt over psykologer, der kan tage imod dig på www.sundhed.dk.

Sygeforsikring Danmark:
Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark kan du i nogle tilfælde få tilskud til din psykologbehandling. Det sørger jeg for at indberette, hvis du er medlem.Kontakt mig via telefon eller mail

For cookies-og privatlivspolitik kan denne downloades her. Denne er for at sikre dine rettigheder og personfølsommedata. Ved spørgsmål, ret endelig henvendelse.