Udfordringer i relationer

Relationer er det vigtigste i vores liv. Uden andre er vi ikke noget. Derfor har relationer stor betydning for os og for vores trivsel. Det betyder også, at hvis man har relationer i ens liv, der er udfordrende, kan det have stor indvirkning på ens generelle trivsel. Mange oplever, at især relationen til ens forældre kan være svær, både som barn, ung og voksen.

Udfordringer i relationer kan både være ift. sine børn, sin partner, sine venner/veninder, en arbejdskollega. Listen er uendelig og alle relationer er relevante og kan være vigtige at få kigget på.

Relationen til især vores forældre og søskende kan skabe et slags blueprint for vores reaktioner til andre relationer i vores liv og et samtaleforløb hos mig, hvor du kommer med en relationel problematik, vil ofte starte med en samtale om, hvordan din relation til dine forældre har været. Mange har det svært med at skulle tale om deres forældre og vil sige, at deres forhold er fint. Et samtaleforløb hos mig, handler aldrig om at udskælde nogen eller finde fejl ved andre, men handler om, hvordan du kan forstå dig selv i relation til andre og hvilke negative mønstre, man kan komme ind i relationer. Vi kan ikke ændre på andre mennesker, men vi kan stille os anderledes. Vi vil sammen udforske, hvad der har gjort at lige netop din relation til et andet menneske er blevet svær, og hvordan du evt. kan stille dig anderledes.

Har du en relation i dit liv, du kæmper med, så tøv ikke med at kontakte mig, så vi sammen kan finde ud af, om et samtaleforløb kan være det rigtige for dig?